Nem csak jogsi kell az ügyfeleknek, meg kell tanítani őket rendesen vezetni és biztonságosan közlekedni is!
Sajnos ezt ma még nagyon sokan másként gondolják!

Jognyilatkozat/Minőségpolitika

Iskolánkat a Magyar Szabadalmi Hivatalnál hivatalosan bejelentett NMGR® védjeggyel különböztetjük meg a "más mosóporoktól". Mi tisztességesen és ésszerűen kívánjuk csinálni azt, amit a szakterületen sokan tisztességtelenül és ésszerűtlenül csinálnak. A közlekedésre nevelés és a minőségi színvonalú gyakorlati oktatás visszahozásával azt szeretnénk elérni, hogy csak megfelelően felkészült vezetők kerülhessenek ki a közutakra - mert meggyőződésünk, hogy ezáltal jelentősen javulhat a közlekedés biztonsága.

Ha gondok vannak a képzési minőséggel, akkor a jogosítványipar bizony selejtet is termel, de hogy hogyan - és mennyit, arról senki sem beszél! 
 
Kérdés, hogy ez hogyan történhet meg, miközben minden képzőszerv mindenben megfelel a hatályos jogi előírásoknak, beleértve ebbe a képzési rendeletet, sőt a képzési rendelet 12 § (a) pontjában hivatkozott - a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvénnyel együtt – a belső piaci szolgáltatásokról szóló 2006. december 12-i 2006/123/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 9–11. cikkét is.
 
 
 
AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2006/123/EK IRÁNYELVE
 
 
Minőségpolitikánk központi eleme, hogy az ügyfelek a szolgáltatás igénybevétele során NÁLUNK nem kerülhetnek kiszolgáltatott helyzetbe, így anyagi lehúzásuk és ezt megalapozó pszichikai megalázásuk teljesen kizárt. 
Európa útjait közösen használjuk, így az elhívatott szakemberek összefogása jelentősen segítheti az "ENSZ Cselekvések évtizede a közlekedésbiztonságért 2011-2020” című program sikerét is. 
 
 
 
 
 
 
MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG!
 
És most következzen egy-egy részlet az NKH két vezetője részéről nekünk megküldött levelekből, amelyek bizonyítják, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság is egyetért a törekvéseinkkel.
 
Először Horváth Zsolt Csaba korábbi elnök leveléből - 2009. augusztus 10.-i keltezéssel, majd Urbán György úr leveléből, 2011. május 16.-i keltezéssel!
 
 
Minőségirányítással csak jobb lehet! Click here to play video.
 
 
 

 

 

| © 2010 nemcsakjogsi.hu | Powered by Impavidus Flatfile cms | Honlapkészítés | (X)html | css | Belépés